Rólunk

Történelem

A Bakos vendégház Domoszló központjában található egy csendes utcában. A ház előtt folyik el a Závoza-patak, mely a Mátrában ered. Az épület a XX. század elején készült. 2003 nyarán került felújításra a mai kor követelményeinek megfelelően, megőrizve a népi építészet sajátosságait.

Mit fog még megtapasztalni

A ház első részében 2*2+1 ágyas szoba, 1 jól felszerelt étkező-konyha, 1 társalgó és 1 fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A hátsó traktusban 2*2 ágyas szobához tartozik 1 konyha és 1 fürdőszoba. (Minden szoba külön bejáratú, nem egymásból nyílnak.)

Tágas szabadtéri, fedett étkező kapcsolódik a vendégházhoz. Baráti összejövetelekhez, családi rendezvényekhez hangulatos, ideális helyszín!

A ház mellett zárt parkoló, füvesített pihenőkert, uniós követelményeknek megfelelő játszótér áll a vendégek rendelkezésére. A hangulatos bográcsozó hely szabadtéri sütéshez, főzéshez kínál lehetőséget.

A kertben egész nyáron szedhetőek a különböző gyümölcsök, a két hatalmas diófa pedig árnyas pihenőhelyül szolgál.

Kérdezzen Bátran!

Bakos Vendégház

A Bakos vendégház Domoszló központjában található egy csendes utcában. A ház előtt folyik el a Závoza-patak, mely a Mátrában ered.

Gyors linkek
Kövessen